Doe jij ook mee met de keuring?

Afgelopen maandag 22 juni was de laatste opgave dag om jezelf en je dier op te geven voor de kalverkeuring. Woensdag 24 juni was er weer een persconferentie, vanuit de overheid, waarin werd aangegeven dat kleine evenementen na 1 juli weer mogen plaatsvinden.

Hierna heeft het bestuur contact gehad met de gemeente Staphorst om te vragen of de gemeente ook een vergunning verleend als wij de keuring organiseren.Wij hebben groen licht gekregen! Hoe fantastisch is dat?

Dit betekent dat de keuring van 19 september a.s. door kan gaan! Wel gaan we door met alleen de baby kalveren en kalveren. Helaas zullen er, zoals eerder al aangegeven, geen pinken of koeien in de ring stappen.

Maar we zitten met een maar…… op dit moment hebben wij te weinig deelnemers om de keuring door te laten gaan. Wij hebben het vermoeden dat dit komt doordat er nog veel onduidelijk was rondom de keuring of het wel of niet door zou gaan. Gelukkig hebben we deze gekregen van premier Rutte tijdens de persconferentie.

Doordat dit nu duidelijk is willen we jullie nogmaals de kans geven om op te geven.
Je kan je nog opgeven tot en met maandag 6 juli a.s. via het opgaveformulier op onze website.
https://kocrouveenstaphorstnl.wordpress.com/opgaveformulier-2020-2/

Hebben we dan nog te weinig deelnemers zijn we helaas genoodzaakt om de keuring van 2020 af te blazen. Dus vraag je buurman, buurmeisje, neef, nicht of een van je vrienden nog eens of ze het leuk vinden om aan onze keuring mee te doen!
We hopen jullie opgave als nog te zien verschijnen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *