Rabo Clubsupport 2020

Helaas hebben wij de jongveekeuring van 19 september j.l. af moeten zeggen. Er waren te weinig deelnemers die het zagen zitten in het jaar van de Corona om deel te nemen. Als bestuur waren we natuurlijk teleurgesteld maar konden dit uiteraard begrijpen. Daarom gaan we er volgend jaar gewoon weer opnieuw proberen!

Om onze keuring mogelijk te maken gaan wij elk jaar opzoek naar sponsoren. Omdat de Rabobank veel sponseraanvragen heeft hebben ze eem aantal jaar geleden besloten dat de klanten mogen kiezen welke stichting/ vereniging zij graag willen sponsoren. Dit kan doormiddel van stemmen.

Ook dit jaar nemen wij weer deel aan de Rabo Clubsupport actie. Wil jij mogelijk maken dat we een jongveekeuring organiseren? Stem dan op ons! ( Stichting Kalveropfokclub Rouveen/ Staphorst)  Dit kan tot 25 oktober. Stemmen kan via de Rabo-app of de website; ga naar ‘Zelf regelen’ en dan naar ‘Mijn Lidmaatschap’ waarna je kan klikken op ‘Rabo ClubSupport’. Hoe meer stemmen wij krijgen, hoe meer geld we na afloop ontvangen van de Rabobank. Je moet wel klant zijn bij de Rabobank en in de regio Meppel, Staphorst of Steenwijk wonen.

Graag zien we u/je stem samen met vele andere stemmen tegemoet!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *