Nog een paar nachtjes slapen….

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het echt zover! De jongveekeuring georganiseerd door Koc Rouveen/Staphorst e.o. op 17 september a.s.

Afgelopen weken hebben er 40 deelnemers veel geoefend en veel gewassen om te gaan strijden om kampioen voorbrengen, toilet of exterieur te worden. Tijdens de keuring zullen er kalfjes, pinken en babykalfjes de ring in stappen.

Om goed voor de dag te komen zullen alle deelnemers al heel vroeg aanwezig zijn op het keuringsterrein om voor de laatste keer hun dier te wassen, laten drogen en flink op te poetsen om zijn of haar dier mooi te laten glimmen. Uiteraard moet de deelnemers zelf ook er netjes bij lopen dus als ze de ring in stappen zullen de deelnemers er ook op en top uitzien met hun witte blouse.

Wij willen via deze weg de deelnemers alvast heel veel succes wensen met alle voorbereidingen en vergeet vooral niet te genieten van deze dag.

Graag willen we ook alle sponsoren bedanken. Als wij geen sponsoren hebben kunnen we deze keuring niet tot een succes maken. We hebben allerlei sponsoren: Hoofdsponsors, sponsoren die prijzen beschikbaar stellen, sponsoren die materiaal beschikbaar stellen enz. We gaan er weer een mooi feestje van maken zodat iedereen op een geslaagde dag kan terug kijken.

Tijdens de keuring is het kijken naar kalfjes of pinken ook van allerlei andere dingen te doen. Zo is er een springkussen, kan je koe schilderen, is er een quiz over het terrein, is er een ijs en patatkraam en is er een horecagelegenheid voor een kop koffie of een andere verfrissende versnapering.

Na de keuring zal de horecagelegenheid langer open blijven zodat iedereen nog gezellig met elkaar kan napraten over de keuring.

Kom jij ook naar dit leuke evenement?

Zaterdag 17 september 2022

Start 9.30 uur tot +/- 15.30 uur

Locatie: Loon- grondverzetbedrijf Trompetter, Klaas Kloosterweg West 4b in Rouveen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *