Keuring 2023

Het lijkt erop dat het mooie weer is begonnen! De koeien staan al bij verschillende veehouders in de wei en de loonwerkers krijgen het aankomende week druk met inkuilen. Het bestuur van Koc Rouveen/Staphorst e.o. is ook weer aan de slag gegaan voor de keuring 2023!

Dit jaar zal de keuring, net zoals vorig jaar, weer plaats vinden op zaterdag 16 september 2023 bij Loon- en Grondverzetbedrijf Trompetter, Klaas Kloosterweg West 4b in Rouveen.

Vanaf 12 mei kunnen de deelnemers zich zelf gaan aanmelden met hun dier! Dus zoek alvast je mooiste dier uit zodat je direct in opgaveformulier kan invullen! Op de keuring kunnen we maximaal 80 dieren welkom heten dus vol is ook echt vol!

Mocht je het nu wel leuk vinden om deel te nemen maar heb je geen idee hoe je er moet komen? Transportbedrijf Stens zorgt ook dit jaar weer voor de mogelijkheid om de dieren te laten vervoeren. Heb je hier belangstelling voor? Dit kan je ter zijner tijd aangeven op het aanmeldformulier.

Houd onze website, Facebookpagina en Instagrampagina in de gaten. Hier komt op 12 mei de aanmeldbrief te staan. Oud deelnemers ontvangen deze dag de aanmeldbrief in de mail. Wil jij ook graag een aanmeldbrief in de mail ontvangen? Mail dan naar: kocrouveenstaphorst@gmail.com

Tessa Kin met haar kalfje op de keuring 2022


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *